Velkommen Hos Ditte
- ro, velvære, hygge og professionel behandling

Min erfaring med saksen startede for længe siden. Jeg har taget en fireårig frisøruddannelse i Aarhus, og efter at have arbejdet otte år hos Gry’P i Brædstrup, brændte lysten til at blive selvstændig i mig. Nye udfordringer skulle der til, og læring er fantastisk.

På toppen af Brøndshøjvej i privaten har jeg valgt at lægge min egen fine salon. Jeg nyder omgivelserne, det lyse rum, og den gode kontakt med mine kunder.

Jeg elsker at forny mig og følge med i, hvad der sker via kurser. For mig har det stor betydning at deltage i forskellige arrangementer i lokalområdet – det giver et godt sammenhold og ny læring om de forskellige muligheder for samarbejde.

Hos Ditte tilbyder jeg en god service, en dejlig oplevelse i massagestolen, varme drikke og sød musik i ørene. Alle er velkomne hos mig – ældre som unge – også børn, som ikke kan sidde helt stille. I er alle lige vigtige, og jeg nyder forskelligheden ved at have en bred aldersgruppe.

Når jeg ikke arbejder i salonen, bruger jeg tiden sammen med min mand Mark og vores to børn på tre og seks år, som altid giver glæde og aktivitet.

Book tid her          Kontakt mig

12193444_585417631610781_2406999577840321919_n

CLOSE
CLOSE